ITWatch

Softwareselskaber slår sig sammen

De to danske softwareselskaber Introdus og Leapeo, som har specialiseret sig indenfor onboarding, slår sig sammen og fortsætter under førstnævntes navn.

Ledelsen i fusionsselskabet Introdus, adm. direktør Kasper Ulf Nielsen (tv) og kommerciel direktør og stifter Anders Thorup. | Foto: Introdus / PR

Softwareselskaberne Introdus og Leapeo, som begge har godt seks år på bagen, fusionerer og fortsætter under navnet Introdus, skriver KapitalWatch.

Ifølge Introdus’ administrerende direktør Kasper Ulf Nielsen fortsætter alle eksisterende investorer i det nye fusionsselskab, som i forbindelse med fusionen får indskudt mere end fire mio. kr. fra den samlede ejerkreds.

”Alle har bakket op om ambitionen om at sætte farten endnu mere op. De fire mio. kr. er det, der skal til for at komme det næste skridt, men vækstambitionerne er klart til, at der skal mere kapital ind,” siger Kasper Ulf Nielsen til KapitalWatch.

Digital HR-platform udvider ejerkredsen med nye investorer


Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs