ITWatch

Stibo laver fælles bestyrelse for softwareselskaber

Stibo omstrukturerer og slår bestyrelsen sammen for selskaberne Stibo Systems og Stibo DX. Den nye bestyrelse består af flere kendte erhvervsprofiler.

Foto: Stibo/PR

Stibo ændrer organisationen og lægger softwareselskaber ind under nyt moderselskab. Konkret bliver Stibo A/S splittet op i Stibo Software Group og Stibo Complete Group.

Førstnævnte bliver moderselskab for softwareforretningerne Stibo Systems og Stibo DX. Samtidig bliver selskaberne samlet under en fælles bestyrelse, der kommer til at bestå Per Asmussen, som bliver interim formand, Lars Monrad-Gylling, der bliver næstformand, Signe Trock Hilstrøm og Thomas Ransby.

Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

”To ud af tre Stibo-selskaber, Stibo Systems og Stibo DX, driver en international softwareforretning inden for hvert sit felt, mens det tredje selskab, Stibo Complete, er i den grafiske branche. Software og grafisk produktion er to meget forskellige forretningsområder.”

”Til gengæld er der mange fællesnævnere i softwarevirksomhederne. Derfor er det naturligt, at der fremover bliver én fælles bestyrelse for de to softwarevirksomheder, mens den grafiske virksomhed får sin egen bestyrelse,” udtaler Per Asmussen, bestyrelsesformand for Stibo A/S, i meddelelsen.

Han påpeger samtidig, at organisationsændring handler om at rykke beslutningskraften tættere på de berørte parter.

Der er således ingen planer om frasalg eller sammenlægning af selskaberne.

Stibo udvider innovationsprogram til metaverset

Mere end to milliarder: Danske Stibo har den højeste omsætning nogensinde

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs