ITWatch

Canopylab bruger – igen – falske oplysninger

Den omstridte iværksætter Sahra-Josephine Hjorth er gennem sit selskab Canopylab tidligere blevet taget i at opdigte samarbejder i forbindelse med ansøgninger om offentlige midler. Nu er det sket igen.

Foto: CanopyLab/PR

Canopylab og Sahra-Josephine Hjorth er endnu engang taget i at have opdigtet samarbejder i forbindelse med ansøgninger om offentlige støttekroner, skriver Frihedsbrevet.

Denne gang er det i forbindelse med projektet UnFoLD, der var et samarbejde mellem Canopylab, Aalborg Universitet, Port of Aalborg, UCN Nordjylland og Arla.

Projektet fik tildelt 14,5 millioner kroner af Innovationsfonden, men siden hen har alle på nær Canopylab trukket sig fra projektet, og det har fået Canopylab til at gå på jagt efter nye partnere for at holde projektet i live og få de resterende støttekroner udbetalt.

I den forbindelse har Sahra-Josephine Hjorth foreslået at udskifte de danske universiteter med de udenlandske universiteter Harvard og Georgetown, men ingen af universiteterne har hørt om projektet med Canopylab, oplyser ledende medarbejdere på begge universiteter til Frihedsbrevet.

Canopylab brugte intetanende ekspert i ansøgning

Canopylab-advokat venter vanskelig situation for selskabet i skifteretten

Canopylab har afleveret regnskab – revisor ønsker at trække det tilbage

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs