ITWatch

Udvikler investerer i proptech der forenkler dataindsamling

Alfa Developments datterselskab Alfa Ventures bliver største aktionær i proptech-løsning, som skal forenkle dataindsamling i byggebranchen. Platformen ”løfter også kvaliteten af den vigtige inspektionsproces,” lyder det fra adm. direktør.

Alfa Ventures blev etableret sidste år. I midten står Anders Dalskov, adm. direktør for selskabet. | Foto: PR / Alfa Ventures

Alfa Ventures, som udsprang af udvikleren Alfa Development sidste år, har netop sammen med Vækstfonden investeret i en proptech-løsning målrettet inspektionsarbejde i byggebranchen. Det oplyser Alfa Ventures i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om den danske it-virksomhed Captego, som har udviklet en platform, der taler sammen med en kamera-app, som til sammen gør ”det daglige inspektionsarbejde både brugervenligt og lettilgændeligt,” fremgår det. Meddelelsen oplyser ikke investeringens størrelse, men Alfa Ventures er blevet største aktionær med mellem 25 og 33 pct. ejerandel, fremgår det af CVR.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs