ITWatch

Stifter efter millionsalg: Coronakrisen gav os voldsom medvind

Graduateland, en dansk jobportal for studerende og nyuddannede, fik sit gennembrud under coronakrisen. Det fortæller medstifter af softwareløsningen Patrick Lund efter Graduateland er blevet opkøbt af franske Jobteaser for et trecifret millionbeløb. Fokus på virtuelle karrieremesser under coronakrisen boostede den danske startup, som ledte til muligheden for salget.

Foto: PR

”Smid hvad I har i hænderne og fokuser udelukkende på virtuelle karrieremesser.”

Det var meldingen fra Patrick Lund, medstifter og adm. direktør i Graduateland, en dansk jobportal for studerende og nyuddannede, til sine 16 medarbejdere, da coronakrisen brød ud i 2020. Den beslutning gav virksomheden en voldsom medvind under hele pandemien, og er medvirkende til, at den franske storspiller Jobteaser nu har købt den danske startup for et tre-cifret millionbeløb.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs