ITWatch

Ukraine lancerer online markedsplads med ukrainske produkter

For hvert køb på markedspladsen Made With Bravery går 5 pct. til globalt støtteinitiativ til Ukraine.

På hjemmesiden kan man købe produkter, der er produceret i Ukraine. | Foto: Made With Bravery udklip af hjemmeside

Den ukrainske regering lancerer en online markedsplads med produkter, der er produceret i Ukraine.

Det oplyser Ukraines præsident, Volodymyr Zelenskyj, på Twitter.

På hjemmesiden kan man købe alt fra tøj, skønhedsprodukter, kunst og ting til hjemmet, og for hvert køb går en mindre procentdel til et initiativ, der støtter Ukraine.

”Vi lancerer den officielle ukrainske markedsplads, Made With Bravery, for at præsentere vores modige producenter til verden. Stærke og kreative. Fem pct. af salgsprisen går til United 24. Derfor er ethvert køb en mursten, vi kan bruge til at genopbygge Ukraine,” skriver Volodymyr Zelenskyj på Twitter.

United 24 er et globalt initiativ lanceret af den ukrainske præsident i maj. Pengene vil angiveligt gå til tre forskellige områder; forsvar og minerydning, humanitær og medicinsk assistance samt genopbygningen af Ukraine.

I juli annoncerede United 24, at det havde indsamlet 166 mio. dollar i donationer siden lanceringen i maj, svarende til over 1,2 mia. kr.

Teknologivirksomhed sikrer trecifret millionbeløb i første investeringsrunde

Trods usikker tid: Ny Cisco-landechef går til opgaven med ro i maven


Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs