ITWatch

Wingmen Solutions opkøber dansk virksomhed

Infrastruktur-selskabet Wingmen Solutions laver nu sit første opkøb efter at være blevet en del af nyt europæisk netværk sammen med hollandske Avit Group og investeringsfonden Quadrum Capital.

Foto: PR

For det knap fem år gamle selskab Wingmen Solutions var etableringen af det europæiske Avit – Wingmen netværk et leld i at øge vækstambitionerne og at styrke sin markedsposition i Europa såvel som i Danmark, lyder det i en pressemeddelelse.

Nu har virksomheden gjort sit første opkøb, som er i Danmark. Det drejer sig om virksomheden Comized, der er kontaktcenter-specialist og har 11 ansatte.

ComIzed bliver en integreret del af Wingmen organisationen, og med sammenlægningen kan Wingmen nu tilføje Collaboration til deres IT-portefølje af Datacenter-, Sikkerheds- og Netværksløsninger samt Services.

”ComIzed har en solid kundebase i Danmark og et super kompetent team af dygtige professionelle i Collaboration. Med ComIzed på holdet har vi en komplet pallette af specialiserede netværks-, sikkerheds-, datacenter- og Collaborationløsninger, så vi nu kan supportere og omfavne vores kunder endnu bedre end før,” siger administrerende direktør i Wingmen, Kåre Christensen i meddelelsen.

Danske Wingmen går sammen med hollændere og skaber europæisk netværk

Wingmen Solutions øger driftsresultat med godt 60 pct.


Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs