ITWatch

Cbrain får kontrakt på F2-løsning til den danske Klimaskovfond

Softwareselskabet Cbrain har indgået kontrakt med Klimaskovfonden om at levere en F2-løsning til en ny digital platform.

Foto: PR

Cbrain har indgået kontrakt med den danske Klimaskovfond, oplyser det danske softwareselskab tirsdag eftermiddag.

Cbrain skal levere F2 som ny digital platform til Klimaskovfonden, der skal understøtte tilskudsadministration, herunder kunne modtage ansøgninger baseret på kortdata, sikre en effektiv sagsbehandling og journalisering samt understøtte fondens øvrige arbejde, oplyser selskabet.

”Aftalen betyder, at Cbrain udbygger sit bibliotek af F2 klimasoftware-løsninger til også at understøtte skovrejsning, samtidig med at aftalen understøtter Cbrains bestræbelser på at blive en international leverandør af klimasoftware-løsninger til myndigheder på tværs af verden,” skriver selskabet i meddelelsen.

Cbrain køber hovedkvarter og flytter til Utzonhuset i Nordhavn

Cbrain skal levere F2-løsning til Egypten

Mere fra ITWatch

Mærsk dropper blockchain-platformen Tradelens

Der kommer ikke til at blive videreudviklet på den digitale platform Tradelens, som Mærsk har stiftet i samarbejde med IBM. Platformen lukker ved udgangen af første kvartal 2023 på grund af manglende opbakning.

Redaktør: Lippert rydder ud blandt bløde svenskere

Ledelsesrokaden i Globalconnect er en hård omgang for de svenske topchefer i det nordiske selskab. Den bløde stil passer formentlig ikke ind i det dansk-ledede selskab, vurderer redaktør for svensk telemedie.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs