ITWatch

Dansk edtech-selskab lander nyt millionunderskud

Bonniers edtech-selskab Clio, der sælger digitale læremidler, holdt fast i et underskud på mere end 19 mio. kr. i 2021. Ledelsen stempler dog året som tilfredsstillende, efter selskabet endte med bedre resultat af primær drift end ventet. Endnu et udviklingstungt år er i sigte

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Bonniers edtech-selskab Clio i Danmark har indkasseret sit fjerde underskud i træk, men har fået løftet sit driftsresultat før afskrivninger (ebitda) mere end forventet. Det fremgår af selskabets netop offentliggjorte årsrapport.

Clio ApS, der hører under Bonnier Capital, har siden 2007 leveret digitale læringssystemer til grundskolen og kom ud af 2021 med et underskud på 19,3 mio. kr. - en anelse mindre end året før. Edtech-selskabet har siden 2018 kørt med underskud, det mindste var samme år og på 8,2 mio. kr. Samlet har Clip ApS genereret et underskud på 75,3 mio. kr. de seneste fire år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs