ITWatch

Trifork-chef køber aktier for 5,9 millioner i selskabet

Triforks adm. direktør, Jørn Larsen, har købt aktier for 5,9 mio. kr. Ligeledes har finansdirektør Kristian Wulf-Andersen og formand Julie Galbo købt aktier for henholdsvis 537.500 kr. og 53.750 kr.

Foto: Thomas Bruun Funch

Flere medlemmer af den øverste ledelse hos Trifork har købt aktier i selskabet.

Det fremgår af en indberetning tirsdag, mens handlerne har fundet sted mandag.

Administrerende direktør Jørn Larsen har købt aktier for 5,9 mio. kr., som er fordelt på 27.250 aktier til 215 kr. per styk.

Finansdirektør Kristian Wulf-Andersen har købt aktier for 537.500 kr. fordelt på 2500 aktier, der også er købt for 215 kr. per styk.

Julie Galbo, der er formand for Trifork Holding, har købt aktier for 53.750 kr. Det er fordelt på 250 aktier til 215 kr. per styk.

Aktien stiger tirsdag 2,1 pct. til 219,50 kr.

Trifork opjusterer forventningerne efter stærke takter

Trifork leverer solid organisk vækst

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs