ITWatch

Cbrain skal levere F2-løsning til Egypten

I løbet af kort tid skal Cbrain levere sit F2-system til de egyptiske klima-myndigheder. Løsningen leveres som cloud-service.

Foto: PR

Cbrain har indgået en aftale med den egyptiske føderale afdeling Environmental Compliance Office, oplyser softwareudbyderen i en meddelelse tirsdag.

Det danske selskab skal levere en F2-løsning, der skal understøtte udstedelse af lån til egyptiske virksomheder i forbindelse med energieffektivisering, fremgår det.

Den nye løsning ventes konfigureret og idriftsat i ”løbet af få måneder,” så den kan demonstreres ved klimamødet COP27.

”Den nye F2-løsning i Egypten leveres på kort tid, og den leveres samtidig som en cloud service. Aftalen underbygger dermed Cbrains position og satsning som leverandør af klimasoftware, herunder Cbrains evne til at levere løsninger på kort tid,” skriver selskabet i meddelelsen.

”Samtidig demonstrerer aftalen, hvordan danske erfaringer på tværs af digitalisering og klima kan genanvendes internationalt,” lyder det videre.

Aktien i Cbrain falder tirsdag eftermiddag 1,3 pct. til 208,20 kr.

Cbrain indgår aftale med dansk ministerium

Cbrain vinder tidligere adviseret ordre hos kunde i Tyskland

cBrain vinder digital klimaudbud i Kenya

Cbrain får ordre i Tyskland - mangler at underskrive kontrakt

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs