ITWatch

Columbus skal sikre bedre udnyttelse af indisk soleenergi

It-selskabet Columbus har lanceret en digital platform, der skal hjælpe et indisk forsyningsselskab med at udnytte solenergien bedre ved at forudse og planlægge produktion, efterspørgsel, lagring og distribution.

Foto: PR Columbus

Da italieneren Christoffer Columbus drog fra Spanien for at finde en ny søvej til Indien, fandt han i stedet til vejen til Amerika.

Mere end 500 år efter er Columbus nu ankommet til Indien. For her har det danske it-selskab som led i et pilotprojekt udviklet en digital platform til forsyningsselskabet BYPL, BSES Yamuna Power Limited, i byen Dehli. Platformen skal gøre det nemmere for selskabet at forudse og planlægge produktion, lagring og distribution af solenergi.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs