ITWatch

Aarhusiansk softwareselskab henter kapital fra tre investorprofiler

Tre prominente investorer er gået sammen om en kapitalindsprøjtning i millionklassen til et aarhusiansk softwareselskab, der udvikler et system til at gøre indkøb af varer lettere for virksomheder.

De to selverklærede data- og businessnørder Martins Dubrovskis og Malte Bjerg Vittrup (nr. to og tre fra venstre) er stiftere af Hakio. Her er de flankeret af Anders Boelskifte Mogensen (tv.), founder og CEO i Fonderment, og Pascar Sivam, founder og COO i Blazar Capital, som begge er kommet med ombord på Hakios rejse. | Foto: Hakio / PR

Den aarhusianske softwarevirksomhed Hakio har fået en kapitalindsprøjtning i millionklassen af tre investorprofiler, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Der er tale om Christian Arnstedt, kendt fra Løvens Hule på DR1 og til dagligt er direktør i Blazar Capital, Thomas Jensen, stifter af og direktør i betalingsfirmaet Quickpay, og Anders Holch Povlsen, som investerer gennem virksomhedsfabrikken Founderment.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs