ITWatch

Mailplatform-stifter investerer i softwareselskab

Stifter og nu tidligere ejer af Mailplatform og Marketingplatform har skudt penge i en virksomhed, der laver et system til at integrere produktfeeds mellem online salgskanaler.

Kim Østergaard. | Foto: Marketingplatform / PR

Kim Østergaard, der for nyligt solgte sin softwarebiks med produkterne Mailplatform og Marketingplatform, har fundet en ny virksomhed at kaste sin tid efter.

For få måneder siden spurgte han åbent på Twitter, om nogle SaaS-virksomheder manglede kapital og kompetencer, og nu har han altså gennem sit nye firma, Mindturn, investeret i den første virksomhed i den forbindelse.

Valget faldt på Avecdo, der laver et system til at integrere produktfeeds mellem online salgskanaler som Google, Pricerunner og Facebook.

”Netop specialiseringen i B2B med abonnement, betyder at vi kan gøre en forskel for virksomhederne - og ikke bare være en kapitalpartner”, fortæller Kim Østergaard. Og det var præcis, hvad Tom Frank Christensen fra Avecdo havde behov for.

Avecdo har allerede store kunder i biksen. Blandt andre har Shaping New Tomorrow, Bang & Olufsen og UNICEF valgt Avecdo. Men manden bag Avecdo, Tom Frank Christensen, var på udgik efter nogen, der kunne hjælpe virksomheden til at komme længere ud.

Avecdo fungere ved, at en webshop-ejer forbinder sin webshop med Avecdo, hvorefter man kan vælge, hvilke salgskanaler, produkter skal sælges fra.

”Vi har længe ledt efter en kompetence der kan hjælpe os videre, hjælpe os med at kommercialisere vores SaaS virksomhed og sikre vi gør de rigtige ting for at skalere så friktionsløst som muligt”, fortæller Tom Frank Christensen.

Efter investeringen ejer Kim Østergaard nu 10 pct. af Avecdo.

Der er flere investeringer på vej, fortæller Kim Østergaard. Han satser på at have investeret i 8-10 virksomheder inden for de næste to måneder.

Siden sit opslag på Linkedin i februar 2022 har Kim Østergaard fået henvendelser fra 217 virksomheder.

Tilbød kapital på LinkedIn: “Jeg har allerede fået flere end 60 henvendelser”


Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs