ITWatch

Efter forbud mod Facebook og Instagram: VPN-salg skyder i vejret i Rusland

VPN-udbyderen PrivacyShark har ifølge DR oplevet en stigning i salget af sine VPN-løsninger på 3500 pct. i Rusland efter invasionen af Ukraine, hvilket peger på, at russerne benytter sig af denne slags løsninger for at komme udenom blokeringerne af en lang række sociale medier og internettjenester.

Foto: LIONEL BONAVENTURE/AFP / AFP

Salget af VPN er skudt i vejret i Rusland, efter landet helt eller delvist har lukket ned for en lang række sociale medier og internettjenester i forbindelse med invasionen i Ukraine.

Det skriver DR, og ifølge mediet har en af de største VPN-udbydere i verden, Surfshark, oplevet en stigning i deres salg i Rusland på 3500 pct. siden den 24. februar, mens en anden udbyder, RUSVPN, har oplevet en stigning på 500 pct. i båder Rusland og Ukraine.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs