ITWatch

Digitalt sundhedsfirma indgår forskningssamarbejde med israelere

Det digitale sundhedsfirma Cerebriu har indgået et strategisk forskningssamarbejde med den største sundhedsudbyder i Israel og et af dens førende hospitaler. Målet er klinisk test og validering af Cerebrius teknologi på israelske patienter og data.

Robert Lauritzen, adm. direktør i Cerebriu | Foto: Cerebriu / PR

Israel har længe udmærket sig som et land helt i front, når det kommer til life science, innovation og digital sundhedspleje. Sådan har mantraet længe lydt, og nu får det digitale sundhedsfirma Cerebriu lejlighed til ved selvsyn at stifte bekendtskab med israelernes innovationskraft.

Cerebriu, der er et spinout fra KU og den etablerede billedanalysevirksomhed Biomediq, har således skrevet under på en strategisk forskningsaftale med Clalit Health og Soroka Medical Center – førstnævnte er Israels største sundhedsudbyder, der driver 14 hospitaler, hvoraf et af dem sidstnævnte, Soroka, som tager sig af omkring 1 mio. patienter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs