ITWatch

Web3, blockchain og Silicon Valleys "seneste identitetskrise"

Tech-verdens største navne skændes heftigt om web3, internettets næste paradigme. Men vil det frelse os fra tech-baronerne eller blot gøre dem rigere?

Gæster står foran kunstværket "Machine Hallucinations" i Hong Kong. Værket blev siden indsat i en blockchain og solgt til højestbydende. Den slags skal danne grundstenen i den næste version af internettet, siger konceptets støtter. | Foto: TYRONE SIU/REUTERS / X02605

TOKYO – Den 21. december kom Jack Dorsey, grundlægger af Twitter, op at skændes med Marc Andreessen, verdens måske mest succesfulde tech-investor, om hvem der ejer internettets fremtid.

Det hele begyndte med et spydigt tweet fra Elon Musk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Når direktøren forsvinder

Analyse: To store it-virksomheder i Danmark har sagt farvel til deres direktør uden forklaring og har lukket ned for yderligere kommentarer overfor omverdenen.

Penneo øger omsætning og underskud

Tech-selskabet, der i april flyttede fra First North til hovedbørsen, gik markant frem i første kvartal. Selskabet investerer massivt i vækst, og nedjusterer derfor forventningerne til driftsindtjening markant.

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs