ITWatch

Amerikansk softwareselskab ser lyst på fremtiden

Amerikanske Box har medvind blandt investorerne, efter softwareselskabet har opjusteret forventningerne til regnskabsåret.

Foto: colourbox.com

Amerikanske Box, som gør sig inden for applikationssoftware til deling af indhold over internettet, løftedes med 9,3 pct. i det amerikanske eftermarked tirsdag aften.

Det skyldes en opjustering af prognosen for omsætningen og indtjeningen i det forskudte regnskabsår 20221/22.

Box ser nu en omsætning i et interval mellem 868 og 870 mio. dollar mod tidligere i området mellem 856 og 860 mio. dollar. På forhånd var der blandt analytikerne ventet en omsætning på 859 mio. dollar, ifølge et estimat fra Bloomberg News.

Det justerede overskud er desuden blevet løftet til intervallet mellem 83 og 84 cent per aktie mod tidligere et resultat mellem 79 og 81 cent. Her var der blandt analytikerne ventet en overskud på 81 cent per aktie.

"Vores stærke tredje kvartal viser det fortsatte momentum i vores langsigtede vækststrategi," udtaler Aaron Levie, medstiger og topchef i Box, i regnskabet.

For det igangværende fjerde kvartal er meldingen også, at både salg og bundlinje vil være over konsensus. Box regner med en omsætning på 227-229 mio. dollar og en indtjening per aktie på 22-23 cent, mens analytikerne på Wall Street havde spået en indtjening på 19 cent per aktie og en toplinje på 223 mio. dollar.

Det justerede overskud per aktie i tredje kvartal blev samtidig på 22 cent mod 20 cent et år før, mens analytikerne ifølge Bloomberg News havde regnet med 21 cent. Omsætningen steg desuden 14 pct til 224 mio. dollar mod ventede 219 mio. dollar.

I forbindelse med kvartalstallene har bestyrelsen i Box også øget tilbagekøbsprogrammet med 200 mio. dollar til samlet 700 mio. dollar.

Salesforce opjusterer forventningerne til året 

RTX forventer fremgang i nyt regnskabsår efter coronaramt år 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs