ITWatch

EG køber softwareprodukt for at styrke positionen i Sverige

Softwarehuset EG vil gerne styrke deres position inden for byggematerialer og har derfor købt et svensk softwareprodukt fra virksomheden Tietoevry.

Foto: PR

EG har købt softwaret TRYGG/2000, der er et stykke software til at håndtere alt fra ordrer, logistik, indkøb, e-handel og mobile løsninger i byggemarkedsindustrien.

Det oplyser EG i en meddelelse.

"Med dette strategiske opkøb styrker vi vores tilstedeværelse i den nordiske byggemarkedsindustri", siger administrerende direktør i EG, Mikkel Bardram.

De seneste to år har EG kastet mere end 2 mia. kr. efter danske og nordiske virksomheder. TRYGG/2000 bliver en del af EG's portefølje i løbet af 4. kvartal 2021.

"Sammen med TRYGG/2000 træder vi ind på det svenske marked og tilføjer de fleste af de store detailhandelskæder inden for byggematerialer til vores kundeliste. Det vil gøre os i stand til at servicere vores nordiske kunder endnu bedre og understøtte deres vækstambitioner," afslutter Mikkel Bardram i pressemeddelelsen.

Analytiker: Fair pris for Steelseries-opkøb

EG på indkøb igen: Har nu købt for over to mia. kroner

Klaus Holse bliver formand for EG – igen 

Mere fra ITWatch

Peter Colsted er ny formand hos Schultz

It-selskabet Schultz får ny bestyrelsesformand i skikkelse af den garvede tech-boss Peter Colsted. Han skal være med til at øge selskabets aftryk på både det offentlige og private marked, lyder det.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs