ITWatch

Karnov køber sig til majoritet af legaltech-selskab

Efter godt 18 måneder som minoritetsejer køber Karnov nu endnu en bid af legaltech-selskab og sætter sig på over 50 pct. af ejerskabet.

Karnov køber sig til majoritet af legaltech-selskab, adm. direktør, Karnov Group. | Foto: PR/Karnov Group

Karnov Group købte i begyndelsen af 2020 en fjerdedel af legaltech-selskabet Ante, og nu øger selskabet sin ejerandel. Det oplyser Karnov i en meddelelse.

Ejerandelen bliver øget med 26 pct., så Karnov nu ejer 51 pct. af Ante. Det oplyses ikke, hvor meget Karnov har betalt for den øgede ejerandel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs