ITWatch

Coupa løftes af regnskab og stærk prognose

Selskabet Coupa Software, der udvikler løsninger til indkøb og omkostningskontrol, har store forventninger til regnskabsåret 2021/22.

Foto: Colourbox

Coupa Software stiger med 5,2 pct. i tirsdagens eftermarked, da koncernen har lagt en solid prognose for regnskabsåret 2021/22 frem, mens andet kvartal desuden var markant bedre.

Softwareselskabet, som udvikler løsninger til indkøb og omkostningskontrol, regner med en årsomsætning på 706-70 mio. dollar, mens Wall Streets konsensus ifølge Bloomberg News er på mere beskedne 686 mio. dollar. På bundlinjen ses samtidig et plus på 27-29 cent mod et estimat på et underskud på 15 cent.

Koncernen oplevede samtidig i sit andet kvartal en fremgang i omsætningen på 42 pct. til 179 mio. dollar mod ventede 163 mio. dollar. Det var drevet af et abonnementssalg, som voksede 40 pct. til 156 mio. dollar, mens 143 mio. dollar var ventet.

Bruttomarginen landede på den baggrund på knap 72 pct., mens 66 pct. var forventet, ifølge Bloomberg News, og det justerede overskud per aktie blev på 26 cent, sammenlignet med 21 cent et år tidligere, og mod et konsensusestimat på et underskud på 6 cent, ifølge Bloomberg News.

"Vi er stolte af endnu et fantastisk kvartal, hvor vi leverede rekordomsætning, stærk beregnet vækst i faktureringen og tre år i træk med uafbrudt justeret overskud," siger Rob Bernshteyn, topchef i Coupa, i regnskabet.

Apple i endnu et rekordryk 

Microsoft er en populær investering for private danskere 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs