ITWatch

Softwarehus vil på kundejagt efter kapitalindsprøjtning

Efter kapitalforhøjelse og et skifte fra First North til den danske hovedbørs vil softwarehus satse på den finansielle sektor som afsæt for en storstilet vækstplan.

Foto: Penneo/PR

Softwarehuset Penneo vil efter en kapitalforhøjelse gå efter den danske finansielle sektor i deres jagt på at få flere kunder. Det sker, efter virksomheden i dag har annonceret, at de vil skifte minibørsen First North ud med den danske hovedbørs og samtidig meldte ud, at man vil jagte nye millioner til den fortsatte vækst.

Det er et oplagt marked at gå efter, fortæller bestyrelsesformand Christian Sagild til ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs