ITWatch

Softwarehus vil hente flere kunder i den finansielle sektor

Efter kapitalforhøjelse og et skifte fra First North til Nasdaq Copenhagen vil softwarehus satse på den finansielle sektor som kilde til flere kunder

Foto: Penneo/PR

Softwareselskabet Penneo, der laver løsninger til elektronisk dokumenthåndtering, vil væk fra First North og rykke ind på Nasdaq Copenhagen Main Market.

Det fremgår at af pressemeddelelse, selskabet har udsendt.

"Ved at gå på hovedmarkedet vil vi i langt højere grad kunne tiltrække en bredere gruppe af nationale og internationale institutionelle investorer, der kan være med til at skrue tempoet i vejret for Penneos næste vækstfase," siger medstifter og konstitueret direktør i Penneo Nicolaj Højer Nielsen.

Penneo har været på First North i blot et år, hvor de blev noteret til 11,06 kr. Fredag den 18. juni lukkede aktien i 48 kr., men aktien har tidligere på året været helt oppe i 86 kr. Det var tilbage i januar.

Nu vil Penneo forhøje kapitalen med omkring 100 mio. kr., lyder det i pressemeddelelsen, og ikke mindst søge optag på Nasdaq.

"Det er et helt naturligt skridt for os at rykke videre til hovedmarkedet. Vi har bevist, at vores strategi virker, og vi har overpræsteret i forhold til de vækstmål, vi kom med ved børsnoteringen. Vi vil nu sætte endnu mere fart på væksten ved at øge investeringerne i forretningsområder, hvor vi med fordel kan vokse, og ved at rykke til hovedmarkedet, hvor Penneo i dag hører hjemme. Timingen er helt rigtig," siger Nicolaj Højer Nielsen.

Omlægning af forretningsmodel smitter af på regnskab hos Omada 

Investeringer giver softwarehus med øget omsætning røde tal 

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs