ITWatch

Softwarehus vil hente flere kunder i den finansielle sektor

Efter kapitalforhøjelse og et skifte fra First North til Nasdaq Copenhagen vil softwarehus satse på den finansielle sektor som kilde til flere kunder

Foto: Penneo/PR

Softwareselskabet Penneo, der laver løsninger til elektronisk dokumenthåndtering, vil væk fra First North og rykke ind på Nasdaq Copenhagen Main Market.

Det fremgår at af pressemeddelelse, selskabet har udsendt.

"Ved at gå på hovedmarkedet vil vi i langt højere grad kunne tiltrække en bredere gruppe af nationale og internationale institutionelle investorer, der kan være med til at skrue tempoet i vejret for Penneos næste vækstfase," siger medstifter og konstitueret direktør i Penneo Nicolaj Højer Nielsen.

Penneo har været på First North i blot et år, hvor de blev noteret til 11,06 kr. Fredag den 18. juni lukkede aktien i 48 kr., men aktien har tidligere på året været helt oppe i 86 kr. Det var tilbage i januar.

Nu vil Penneo forhøje kapitalen med omkring 100 mio. kr., lyder det i pressemeddelelsen, og ikke mindst søge optag på Nasdaq.

"Det er et helt naturligt skridt for os at rykke videre til hovedmarkedet. Vi har bevist, at vores strategi virker, og vi har overpræsteret i forhold til de vækstmål, vi kom med ved børsnoteringen. Vi vil nu sætte endnu mere fart på væksten ved at øge investeringerne i forretningsområder, hvor vi med fordel kan vokse, og ved at rykke til hovedmarkedet, hvor Penneo i dag hører hjemme. Timingen er helt rigtig," siger Nicolaj Højer Nielsen.

Omlægning af forretningsmodel smitter af på regnskab hos Omada 

Investeringer giver softwarehus med øget omsætning røde tal 

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs