ITWatch

It-direktør er første kvinde siden 2005 der tager selskab på børsen

I godt 15 år har der ikke været noget selskab med en kvindelig topchef, der er blevet børsnoteret i Danmark. Det ændrer softwareselskabet Impero med Rikke Stampe Skov i spidsen nu på, skriver Børsen.

Foto: Impero / PR

Softwareselskabet Impero bliver torsdag noteret på First North-børsen i København, og det sker med topchef Rikke Stampe Skov i spidsen, hvilket er særligt, da der ikke siden 2005 har været et selskab med en kvindelig topchef, der er blevet børsnoteret i Danmark, skriver Børsen.

Senest blev Tryg med Stine Bosse som topchef noteret i 2005, men siden da har alle børsnoteringer været med mandlige direktører.

"Jeg havde faktisk ikke skænket det en tanke, før nogen gjorde mig opmærksom på det," siger Rikke Stampe Skov, der henter 40 mio. kr. til Impero ved noteringen, til Børsen.

Carsten Borring, der er noteringschef på Nasdaq Copenhagen, og Mikael Bak, der er direktør i Dansk Aktionærforening, er glade for, at der nu kommer en børsnotering med en kvindelig topchef, da de begge ønsker mere diversitet i ledelseslagene.

Softwareselskab bliver overtegnet med 324 pct. forud for børsnotering

Endnu et softwareselskab vil børsnoteres på First North 

Mere fra ITWatch

Digitalt sundhedsfirma får millionindsprøjtning

Cerebriu, der har udviklet et computerprogram, som skal hjælpe radiologer med at gennemse hjernescanningsbilleder, har fået 3,9 mio. kr. af Innovationsfonden. Pengene skal bane vejen for en større finansieringsrunde til næste år, hvor selskabet går efter at rejse 74,4 mio. kr. fra både eksisterende og nye, udenlandske investorer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs