ITWatch

Fynsk softwareselskab søger om optagelse på First North

Digizuite har nu søgt om optagelse på First North for at rejse omkring 50 mio. kr. Tegningskursen giver en markedsværdi på mellem 252 og 255 mio. kr.

Foto: PR

Den fynske softwarevirksomhed Digizuite søger nu om optagelse på Nasdaq First North Growth Market.

Det skriver Digizuite, efter at selskabet i slutningen marts annoncerede sin intention om at lade sig børsnotere.

Digizuite vil udbyde mellem 5,84 og 6,30 mio. nye aktier, og ved overtegning udbydes op til yderligere 0,46 mio. eksisterende aktier fra selskabets hovedaktionær Aseo Invest IT.

Udbudskursen bliver på 8,73 kr. per aktie, og bruttoprovenuet vil som tidligere meddelt blive på 51-55 mio. kr. Baseret på tegningskursen giver det en markedsværdi på 251-255 mio. kr.

Digizuite fremhæver, at 85 investorer har givet bindende forhåndstilsagn om køb af aktier for et tegningsbeløb på i alt omkring 28,9 mio. kr.

Tegningsperioden løber fra fredag den 16. april 2021 klokken 9.00 til og med torsdag den 29. april 2021 klokken 16.30.

Offentliggørelse af resultatet af udbuddet forventes at ske den 3. maj 2021, og første handelsdag for aktien forventes at blive den 7. maj 2021.

Digizuite er en software-as-a-service-virksomhed og har udviklet en Digital Asset management-platform til større virksomheder, der oplever en "eksplosion" i mængden af digitalt indhold.

Digizuite er et såkaldt Digital Asset Management (DAM) software-selskab, der samler alt digitalt indhold i én central platform uanset kanal, filtype og sprog.

DAM-markedet vurderes til 3 mia. dollar i 2020, der forventes at vokse med 20-30 pct. årligt ifølge Mordor Intelligence, skriver Digizuite.

Selskabet har været på en stor vækstrejse siden 2017, hvor den årlige abonnementsomsætning er øget med 600 pct. samtidig med, at selskabet har etableret datterselskab i USA samt salgskontor i Storbritannien og Belgien.

I 2020 steg abonnementsomsætningen med 48 pct. til 25,6 mio. kr., og det pointeres, at frafaldet af kunder kun var på 2 pct.

Ledelsens vækststrategi er ifølge Digizuite at accelerere den positive udvikling med ambition om at firedoble den årlige abonnementsomsætning over de kommende 4 år til cirka 100 mio. kr.

Fynsk softwareselskab vil børsnoteres

USA er vækstmotoren hos fynsk softwareselskab 

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs