ITWatch

Apple på vej mod rekord efter løftet kursmål

Finanshus har hævet sit kursmål på Apple-aktien, som bliver sendt mod endnu en rekord.

Foto: Mike Blake/REUTERS / X00030

Apple-aktien er mandag på vej mod endnu en rekord, efter at finanshuset Raymond James har hævet sit kursmål for aktien til 150 dollar fra 140 dollar, idet finanshuset har hævet sine estimater forud for onsdagens regnskab.

Apple-aktien indikeres 2,3 pct. højere i 142,25 dollar i det amerikanske formarked.

Finanshuset Raymond James gentager ifølge Bloomberg News den positive anbefaling "outperform".

Analytiker Chris Caso vurderer, at iPhone-salget vil lande på linje med forventningerne i decemberkvartalet, mens han venter en positiv historie i mikset.

"Forbrugerne ser ud til at have foretrukket modeller med højere pris, måske er de opmuntret af tilskud fra de amerikanske teleselskaber," vurderer Raymond James, der også ser et sundt potentiale fra Airpods, ure og Macbooks.

Finanshuset bemærker, at aktien har været godt kørende, men det ser ikke nogen grund til at ændre sit favorable syn på aktien.

Finanshuset Wedbush har mandag også løftet sit kursmål for aktien til 175 dollar fra 160 dollar.

Kontroversielt socialt medie taber sag om at komme online igen

Google og Apple fjerner Trump-venligt medie fra appstore 

Mere fra ITWatch

Analytiker: Facebook fik det som de ville i Australien

De australske politikere har ændret i sit lovforslag og gjort det mere spiseligt for techselskabet, efter der blev blokeret for nyheder på de australske brugeres platform. Facebook står tilbage i en styrket forhandlingsposition, vurderer Aske Kammer.

Netdesign: Sikkerhedskrav kommer som en overraskelse for mange i skyen

Cloud-udbydere overtager ikke alt ansvar for it-sikkerheden, når man lægger hele eller dele af sin it i skyen. Det kommer bag på mange, siger Netdesigns ekspert på området. Bundlinjen er, at det ofte bliver mere komplekst og dyrere, end mange virksomheder har ventet, siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs