ITWatch

Nordjysk softwareselskab opnår trecifret vækst i USA midt i coronakrisen

For to år siden åbnede nordjyske Tasklet Factory et kontor i USA. Opstarten er ifølge direktøren gået "forrygende", og i år er omsætningen buldret afsted på trods af coronakrisen. Opskriften har været et skarpt kundefokus, lyder det.

Marianne Berg Eisenhardt er CEO i den amerikanske del af Tasklet Factory, hvor hun har været ansat siden 2014. I Danmark står hun i spidsen for salg og marketing. | Foto: Tasklet Factory/PR

Da Marianne Berg Eisenhardt i 2014 satte sig i stolen som salgs- og marketingsdirektør for nordjyske Tasklet Factory, var softwarevirksomheden et relativt ubeskrevet blad.

Selskabet, der laver software til lagerstyring, såkaldte WMS-løsninger, startede op i 2008, men stifteren Peter List havde svært ved at få sit produkt ud over rampen og hentede derfor Marianne Berg Eisenhardt ind til at få sat skub i salget.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs