ITWatch

Dansk software-startup henter investering på 172 mio. kr.

Softwareselskabet Templafy, som blandt andre har Preben Damgaard i ejerkredsen, henter ny investering fra kapitalfond.

Foto: Templafy/PR

Danske Templafy har hentet 172 mio. kr. i frisk kapital fra kapitalfonden Insight Partners, skriver Berlingske.

Templafy, der leverer en platform, som sikrer virksomheder, at deres dokumenter og præsentationer altid følger samme ensartede udtryk og lever op til juridiske standarder, har i dag kontorer i fire lande og skal bruge den friske kapital til yderligere vækst.

"Med den nye investering kan vi nu øge vores globale ekspansion og fortsætte vores aktiviteter med opkøb og fusioner for at styrke vores position i centrum af dokumenternes økosystem," siger Jesper Theill Eriksen, medstifter og adm. direktør for Templafy, til Berlingske.

Dawn Capital, Seed Capital og Preben Damgaard har tidligere investeret i Templafy, som siden opstarten i 2014 i alt har rejst 482 mio. kr. i kapital.

Softwarefirmaet Templafy henter 80 mio. kr.

Dansk it-selskab har vokseværk i New York

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs