ITWatch

Simcorp vokser på toppen i tredje kvartal

Både indtjening og omsætning vokser i softwareselskabet Simcorps tredje kvartal sammenlignet med året før.

Foto: Simcorp/PR

Softwareselskabet Simcorp har i tredje kvartal af 2019 haft en omsætning, der endte en del højere end i samme kvartal året før. For indtjeningen var der ligeledes tale om fremgang.

Det viser regnskabet for tredje kvartal, som er offentliggjort fredag morgen.

Omsætningen sluttede i tredje kvartal på 117,4 mio. euro mod 80,7 mio. euro i samme kvartal sidste år. Til sammenligning havde analytikerne ventet en omsætning på 109,3 mio. euro ifølge et medianestimat indsamlet af Simcorp selv.

For ordreindgangen nåede den i årets tredje kvartal op på 19,1 mio. euro mod 14,7 mio. euro i den tilsvarende periode året forinden. Det gav samtidig en ordrebog på 35 mio. euro, som lå højere i forhold til samme tid sidste år, hvor ordrebogen udgjorde 30,4 mio. euro.

Analytikerne havde ventet en ordreindgang på 13,5 mio. euro i kvartalet.

På indtjeningssiden kunne Simcorp for andet kvartal fremvise et driftsresultat (EBIT) på 35,2 mio. euro, som var en del bedre end de 15,1 mio. euro, der strømmede ind på den post i samme kvartal sidste år.

Det overgik også analytikernes forventninger, som lød på 28,6 mio. euro.

Alt i alt gav det på bundlinjen et overskud efter skat på 29,3 mio. euro. Det var også højere end i samme periode året før, hvor Simcorp tjente 11,8 mio. euro efter skat. Analytikerne havde ventet et nettoresultat for perioden på 21,5 mio. euro.

Mere fra ITWatch

Pleo henter ny salgsdirektør

En ny salgsdirektør er hentet til fintech-virksomheden Pleo som en del af ambitionen at nå en mio. brugere inden for de næste fire år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs