Systematic-stifter: Det skal der ske med mit livsværk

TÆT PÅ: Michael Holm er adm. direktør i det selskab, han selv skabte for 34 år siden. Topchefen har ingen planer om at overlade styringen af Systematic til andre lige foreløbigt, men når den dag kommer, har han fundet modellen.

Foto: Mike Berg Pedersen

Softwareselskabet Systematic er en helt anden virksomhed i dag, end dengang for 34 år siden, da Michael Holm startede selskabet. Alligevel finder han det stadig spændende at gå på job hver dag, og en tilværelse som pensionist på Bermuda trækker ikke i it-bossen. 

"Da huset var mindre havde jeg mere styr på, hvad der foregik de enkelte steder. Jeg ved, hvad der foregår, men det er mere drevet af nysgerrighed. Jeg vil gerne vide det, fordi jeg synes, det er skide sjovt. Det er vildt spændende at komme med rundt og se nede i hospitalskælderene, og hvordan man nogle steder har robotter, der er kodet, så de selv kan tage elevatorer. Jeg bliver fascineret af teknikken," forklarer Michael Holm, når han bliver spurgt til, hvordan han fortsat magter at have fingeren på pulsen af det meste i selskabet, som flere af hans medarbejdere fortæller, at han har. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement