ITWatch

Medie: EG's resterende forretning er et kludetæppe

Magasinet Inside Business har sat fokus på kapitalfonden bag EGs resterende frasalg og har et kritisk syn på EG-forretningen.

Foto: Sebastian G. Brandenhoff

Det digitale erhvervsmagasin Inside Business har sat fokus på kapitalfonden Axcels generationsskifte i partnerkredsen og har i den omgang set nærmere på de tech-selskaber, kapitalfonden ligger inde med.

Axcel stod bag salget af EG´s serviceforretning til DXC Technology og før det salget af Lessor.

Inside Business, der beskæftiger sig med coorporate finance-markedet og derfor kunne afsløre salget af KMD, kalder EG stærkt forgældet og en hovedpine for kapitalfonden.

Inside Business mener at vide, at efter salget af den ene del af EG, er man nu aktivt i gang med at sælge den anden del, der består af softwareudvikling.

"Her har flere større kapitalfonde allerede snuset til mulighederne for at overtage EG Software, som forretningsbenet hedder, men interessen er ikke umiddelbart overvældende," skriver Inside Business i en analyse, der fortsætter:

"Det skyldes især, at mange kapitalfonde er bekymrede for det, de beskriver som et kludetæppe af en række vidt forskellige softwarefirmaer, som EG har opkøbt gennem årene og smeltet sammen til én stor koncern."

Inside Business vurderer, at man skal hente tre mia. kr. hjem for EG for at sikre et godt afkast.

Desuden gentager Inside Business, at man er i gang med at sælge it-selskabet Conscia.

Columbus lurer på flere opkøb

 

Teracom køber netværksleverandør

 

 

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger