ITWatch

Analytiker: Godt set af DXC

DXC Technology får med købet af EG's serviceforretning fingrene i en række vigtige private kunder, påpeger Jan Horsager fra IDC.

Foto: PR / IDC Nordic

DXC Technology sikrer sig en række vigtige private kunder med købet af EG's serviceforretning.

Det påpeger research direktør i analysehuset IDC, Jan Horsager, til Børsen.

"Det er virkelig interessant. DXC har alt på hylderne, men mangler kunderne, som EG har. De har begge manglet at manifestere sig på markedet for it-servicer, og med det her har fusionsselskabet et godt udgangspunkt for at blive en dominerende digital serviceleverandør – så det giver rigtig god mening," siger han.

Konkret køber DXC den del af EG's forretning, der er bygget op om salg og implementering af blandet andet Microsoft Dynamics og SAP.

Samtidig får selskabet tilført en række vigtige private kunder, så selskabet ikke bliver nær så afhængig af den offentlige sektor som hidtil, påpeger Jan Horsager.

570 medarbejdere i Skandinavien og Polen skifter arbejdsplads, og handlen forventes gennemført i løbet af DXC's fjerde kvartal, der løber frem til 31. marts.

Derfor sælger EG sin serviceforretning

DXC køber EG's serviceforretning 

Mere fra ITWatch

Investor om digital sundhed: Al fornyelse og vækst de kommende år kommer herfra

Men en tocifret millioninvestering i det digitale sundhedskontor Dawn Health har Lars Marcher, den tidligere Ambu-topchef, nu investeret i fire selskaber dedikeret til digital sundhed. Coronapandemien har pustet til en trend mod digitale sundhedsteknologiske løsninger, der kun kommer til at stige de kommende år, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs