ITWatch

Digitalt bureau opkøber konkurrent og stryger til tops med trecifret millionomsætning

To digitale bureauer med vækstspeederen i bund går nu sammen for at blive en magtfaktor inden for SEO, hvor virksomheder får hjælp til at blive mere synlige på internettet.

Det digitale marketing-bureau s360 fortsætter sin fremmarch og opkøber konkurrenten OnlinePartners. De er begge blandt de største vækstvirksomheder inden for søgemaskineoptimering (SEO), hvor de hjælper virksomheder med deres tilstedeværelse på platforme som Google og Facebook.

S360 har mediegiganten Egmont som storaktionær og bliver med opkøbet det førende bureau i Danmark med speciale i SEO. Samlet set vil marketing-bureauet runde en omsætning på 100 mio. kr. og 70 medarbejdere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs