ITWatch

NNIT vinder aftale om systemdrift

It-selskabet har landet en kontrakt på et tocifret millionbeløb med Københavns Lufthavne. Kontrakten løber i op til fem år, oplyser NNIT.

Foto: PR/NNIT

It-selskabet NNIT har hentet en kontrakt hos ligeledes børsnoterede Københavs Lufthavne (KBHL) om drift af lufthavnsselskabets forretningskritiske SAP-systemer.

Det fortæller NNIT i en meddelelse mandag morgen.

NNIT har allerede gennem det seneste år samarbejdet med KBHL om forskellige projekter om eksempelvis persondata, it-ledelse og rådgivning.

Derfor kender parterne allerede hinanden godt, og det har været afgørende i forhold til udformningen af kontrakten, der er på op til fem år.

"Fleksibilitet og nærhed har været vigtige faktorer for denne aftale, har Københavns Lufthavne været meget åben om, så vi er meget stolte af at have gjort os fortjent til tilliden," siger Jacob Hahn Michelsen, der er kundechef hos NNIT, i meddelelsen.

"Vi synes, at det er enormt spændende at være med til Københavns Lufthavns digitale transformation. KBHL går på mange måder forrest i rækken af danske virksomheder, der bruger nye teknologier til at styrke kundeoplevelsen og effektivisere forretningen. Vi glæder os til at hjælpe dem med at få mest muligt ud af deres investeringer i software," fortsætter han.

Kontrakten hos KBHL har været i udbud siden juni i år, og fire selskaber har budt ind på opgaven, som NNIT altså endte med at løbe med.

Kontraktværdien er et mindre tocifret millionbeløb, oplyser it-selskabet.

/ritzau/FINANS

Topchef: Her kommer NNIT's næste mulige opkøb

NNIT noterer fortsat nedgang fra Novo men oplever vækst

NNIT vil udvikle hurtigtløbende startups i egne rækker 

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs