ITWatch

Microsoft kan ende med at flytte arbejdspladser ud af USA

Trump-administrationens hårde linje over for migration kan koste arbejdspladser. Microsoft er "bekymrede", siger chefjurist.

"Vi er bekymrede over et par meget specifikke immigrationsspørgsmål, som folk ser ud til at debattere i Washington," sagde Microsofts chefjurist, Brad Smith, i et interview onsdag. | Foto: Pressefoto/Microsoft

Den amerikanske softwaregigant Microsoft kan ende med at flytte arbejdspladser ud af USA, hvis Trump-administrationen fastholder sin hårde linje over for immigration.

Sådan lyder det fra Brad Smith, der er chefjurist hos Microsoft, ifølge CNBC.

"Vi er bekymrede over et par meget specifikke immigrationsspørgsmål, som folk ser ud til at debattere i Washington," sagde han i et interview onsdag.

Den hårde linje over for immigration har ifølge mediet mødt kritik fra en række store teknologiselskaber, som er afhængige af kvalificerede medarbejdere fra andre lande rundt om i verden.

"Vi ønsker ikke at flytte job ud af USA, og vi håber, at vi ikke vil se beslutninger fra Washington, der vil tvinge os til det," siger Brad Smith til CNBC.

Ifølge mediet har selskabets bekymringer baggrund i, at Washington overvejer at ændre to regler, som kan betyde, at det bliver sværere at hente medarbejdere til USA fra andre lande.

/ritzau/FINANS

Kinesisk handelskrig kan koste amerikanske techselskaber milliarder

Microsoft opgiver sag mod amerikansk regering 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs