ITWatch

Guldregn over reklamebranchens digitale hjerner har skudt gang i vildt opkøbsræs

Det er blevet en lukrativ forretning at hjælpe virksomheder med at føre deres digitale ambitioner ud i livet. Væksten i de digitale bureauer skyder af sted, og nu kaster konsulenthuse og globale giganter sig over de danske succesbureauer.

Foto: Colourbox

Mens den klassiske reklamebranche stagnerer, er de digitale bureauer, som blandt andet udvikler web-platforme, apps og digitale kampagner til virksomheder, løbet ind i en guldåre.

I 2017 er de største digitale bureauer skudt i vejret med en vækst på 10-20 pct. på toplinjen. Det er succesbureauer som Valtech, Magnetix og Vertic, der har trådt vækstspeederen i bund.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Klumme: Metaverset er mere end virtuelle mødelokaler og sjove avatarer

Facebook (nu Meta), Apple og Microsoft taler alle om fremtidens internet også kendt som The Metaverse. Visionen er ét stort virtuelt univers, hvor alle er forbundet til alle og det er især noget virksomheder kan være de første til at nyde godt af, skriver Sune Wollf, CTO hos Synergy XR, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs