ITWatch

Bestyrelsen trækker sig fra afnoterede Ominto

Ledelsen har travlt med at lægge afstand til det nu afnoterede it-selskab Ominto, som for nylig blev pillet af Nasdaq-børsen i New York. Hele bestyrelsen har trukket sig med øjeblikkelig virkning.

Foto: Nasdaq

Hele bestyrelsen i det nu afnoterede it-selskab Ominto trækker sig med øjeblikkelig virkning. Det efterlader stifter, hovedaktionær og adm. direktør Michael Brudevold Hansen som eneste tilbageværende bestyrelsesmedlem i selskabet, som for nylig blev pillet af Nasdaq i New York.

Det skriver Børsen.

Af en børsmeddelelse fremgår det, at der er tale om de fem amerikanere Gary Baughman, Jaye Connolly-LaBelle, Peter Harris og Gregory J. Newell, der sammen med den erfarne bestyrelsesformand Mitch Hill har forladt selskabet. Fratrædelserne er sket 12. og 13. maj, men Ominto har først valgt at sende børsmeddelelse ud seks dage efter den første fratrædelse.

Omintos problemer begyndte, da selskabet ikke formåede at levere årsregnskabet for 2017 inden for de fastsatte frister, mens skiftende revisorer og generelt rod i regnskaberne ikke har hjulpet. Afnoteringen skete dermed 14 måneder efter, selskabet blev løftet op fra den mindre OTC-børs. I den forbindelse var der heller ikke ros fra investorernes side.

"Vi føler i den grad, at vi er blevet ført bag lyset, og at vi har været i kompagniskab med folk, som ikke har haft reelle hensigter," lød det dengang fra Torben Bjørn Christensen, medejer af El-Po Invest, en af Omintos største investorer.

Dansk it-firma bliver pillet af børsen i USA 

Animationsfirma sender stifter ud 

Dansk tech-selskab vil på børsen 

Ominto risikerer atter at blive afnoteret på børsen i New York 

Mere fra ITWatch

IBM-psykolog: Hos os er det okay ikke at have ja-hatten på

Mens IBM det sidste års tid har gennemgået nogle af de største forandringer i nyere tid, er stressniveauet i virksomheden ikke eksploderet. Forklaringen skal blandt andet findes i et målrettet arbejde med ledernes syn på de ansatte, forklarer psykolog Cecilie Demkjær Schultz Pedersen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs