ITWatch

Snap-aktien dratter i eftermarkedet

Det ellers så populære Snapchat har svært ved at følge med i aktiemarkedet, hvor kursen tager en nedadgående drejning efter et skuffende første kvartal.

Foto: /ritzau/AP/Mark Lennihan

Snap Inc., som er selskabet bag det populære Snapchat, skuffede i sit første kvartal af 2018 med en toplinje på 230,7 mio. dollar. Selv om det var en fremgang i forhold til samme periode året før, så var det noget under forventningerne blandt Wall Streets analytikere, som havde ventet en omsætning på 244,9 mio.dollar.

Også udviklingen i dagligt aktive brugere var utilfredsstillende i perioden. den var på 191 mio. mod ventede 194,3 mio. brugere.

Snapchat er den senere tid blevet kraftigt kritiseret for sit nye design, der ifølge mange brugere ikke fungerer. Og det har sendt aktien i defensiven.

Også tirsdagens regnskabstal satte sig i kursen. I eftermarkedet faldt aktien umiddelbart med hele 19 pct. til 11,5 dollar, men markedet satte sig, og faldet stabiliserede sig på godt 14 pct. i 12,14 dollar.

Aktien lukkede i 14,13 i den ordinære handel efter et fald på 1,4 pct. Det er kun godt et år siden, at Snap Inc. blev børsnoteret med en introduktionspris på 17 dollar.

/ritzau/FINANS

Silicon Valley forbereder sig på opkøbsbølge 

Snapchat-chef blev den højst betalte chef i 2017 

I Silicon Valley er underskud et adelsmærke – men Twitter viser grænser for galskaben 

Sociale medier domineres af Facebook Inc. 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs