ITWatch

It-selskab tiltrækker nye medarbejdere med andet end blot løn

Projekter og udfordringer er med til at trække nye medarbejdere til it-selskabet Umbraco. Selskabets stifter fortæller, at der er tilfælde, hvor medarbejdere går ned i løn for at blive ansat.

Niels Hartvig, stifter af Umbraco. | Foto: PR/Umbraco

Hos it-selskabet Umbraco er det andet end blot løn, der kan tiltrække nye medarbejdere. Virksomheden, der udvikler content mangement systemer (CMS), har i 2017 fordoblet antallet af medarbejdere, så man i dag har over 40 ansatte.

Det skriver mediet Computerworld.

Samtidig forventer virksomheden også, at der kommer mere end 10 nye ansatte ombord i løbet af det igangværende år, og de nye medarbejdere bliver ifølge selskabets stifter Niels Hartvig tiltrukket af visionerne om at demokratisere CMS og 'den digitale forretning'.

"Den gennemsnitlige person i Danmark inden for it har den løn, som vedkommende vil have, men det, der trækker hos os, er formålet. Det at være del af at demokratisere en digital forretning og være del af en dansk virksomhed, der laver software, som installeres i flere lande end FN anerkender," siger Niels Hartvig til mediet.

Han fortæller samtidig også, at der er flere medarbejdere, der går ned i løn for at blive en del af Umbraco. Simpelthen på grund af virksomhedens opgaver, lyder det.

Fynsk software-firma: Lån fra Vækstfonden var en fantastisk mulighed 

Umbraco skal levere CMS-system til EU's ministerråd  

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs