ITWatch

Mindre dansk udviklingshus: Kommunerne har taget open source til sig

Et større fokus blandt offentlige aktører på open source har sikret vækst for et dansk udviklingshus. Men problemet kan blive at skaffe nok medarbejdere, lyder det.

Jørn Skifter Andersen, stifter af Bellcom. | Foto: Kristoffer Veggerby

Udviklingshuset Bellcom med hovedsæde i Kolding har godt 17 år på bagen og startede med fokus på private virksomheder, men det offentlige har efterhånden gjort indtog på kundelisten.

ITWatch møder medstifter Jørn Skifter Andersen på Dansk IT's konference om offentlig digitalisering, hvor virksomheder, regioner, styrelser og andre offentlige aktører er samlet. Årsagen til selskabets vækst blandt offentlige kunder skal findes i en større interesse for såkaldt open source, lyder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs