ITWatch

Vækstfonden træder ind i nordjysk it-virksomhed

Med Vækstfonden som investor får nordjyske vejfindere mulighed for at ekspandere internationalt for at fastholde en årlig vækstrate på 30-50 pct., skriver Børsen

Foto: Colourbox

It-virksomheden Mapspeople får kapital fra Vækstfondens ventureafdeling, som skal bruges til at indfri ambitionerne om global ekspansion, skriver Børsen.

Firmaet med hovedsæde i Nørresundby går efter at fastholde sin årlige vækstrate på 30-50 pct. og har udset sig USA som næste sted, hvor dets system til indendørs navigation skal rulles ud.

Over tre år har væksten på toplinjen været 250 pct.

"I 2016 omsatte vi for 33 mio. kr., og i år når vi op på 45 mio. kr. Lige nu er vi 29 medarbejdere - og har 12 jobopslag ude. I løbet af 2018 kommer vi op på 50-60 ansatte- Voi skal have så kraftig en vækst, for det er i dét niveau, at markedet vokser," siger adm. direktør Michael Gram.

Mapspeople, som arbejder tæt sammen med Google, har for nylig fået det tyske togselskab Deutsche Bahn som kunde, fordi firmaets løsning kan bruges til at navigere indendørs på eksempelvis en stor banegård.

Nordjyske vejfindere jagter internationalt potentiale

Dansk vejfinder-startup får håndsrækning af amerikansk gigant 

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs