ITWatch

Software

SAS Institute sigter efter højere vækstrater i Danmark

SAS Institute vokser ikke så stærkt i Danmark som i andre lande. Og det er der en god grund til, hvis man spørger selskabets nordiske direktør, der har ambitioner om at vende den udvikling. Der er flere forretningsområder med potentiale.

Sådan blev et sovjetisk militærhospital til en grøn park med tech-startups

Iværksættere og investorer er samlet under samme tag i Vilnius Tech Park i Litauen, hvor man satser på, at et helt nyt startup-fællesskab skal kickstarte udviklingen af nye tech-succeser. 65 startups er flyttet ind, og mere end 800 folk arbjeder til daglig i parken, hvor danske Copenhagen Software også har åbnet et lille kontor.

Visma køber dansk lønselskab

Visma fortsætter sin opkøbsjagt og sætter sig nu på dansk lønselskab, der bliver købt ud af kapitalfond. (Opdateret)

Udsigt til storvækst: Danskerne har taget robotter til sig

"Flere mennesker har affundet sig med, at det er okay at have en robot som kollega." Sådan lyder det fra direktør for frembrusende robotvirksomhed, der derfor regner med fremgang de næste mange år. Selskabet venter vækst på 25 pct. hvert år.

SAP øger bundlinjen markant i Danmark

Omsætningen vokser i SAP's danske datterselskab, men bundlinjen har endnu mere fart på, viser nyt årsregnskab. Ambitionen lyder på at vinde yderligere markedsandele.

Det tidligere Maconomy tjener kassen

Det er ni år siden, at det danske ERP-hus Maconomy blev opkøbt af amerikansk selskab. Selskabet kommer flyvende ud af 2018 med vækst over hele linien.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger