ITWatch

Software

Her vil de it-professionelle helst arbejde

Konkurrencen blandt de store it-servicevirksomheder er hård om at tiltrække de rette medarbejdere. Dansk børsnoteret virksomhed tager toppen. Og det er ikke et højt lønniveau, der fylder mest i bevidstheden, når de it-professionelle sonderer arbejdsmarkedet.

Deadline nærmer sig for børsklar rengøringsplatform

Med ti dage tilbage til børsnoteringen på Nasdaq First North melder rengørings-platformen Happy Helper om god interesse for at investere i selskabet, hvor flere kendte navne fra iværksættermiljøet også har forhåndstegnet aktier.

Her er den nye Conscia-topchefs drejebog

Claus Thorsgaard har store opgave foran sig som ny topchef i Conscia. Synergier, opkøb, kulturopbygning for bare at nævne nogle. Det er Thorsgaards første topchefjob, siden han var i Ementor.

Support og cloud bag Umbracos fordobling i toplinjen

Softwarevirksomheden Umbraco hæver omsætningen med godt 94 pct. og har samtidig også fordoblet antallet af medarbejdere. Selskabets direktør fortæller til ITWatch, at en af de største udfordringer er at bevare medarbejderkulturen.

EG-ejer indleder strategisk gennemsyn af selskabet

Ejeren Axcel indleder det, man kalder et strategisk gennemsyn af it-selskabet EG. Kapitalfonden ser flere salgsmuligheder af EG, der har været igennem et par hårde år med store millionunderskud, men nu ser ejeren fremad. "Vi skal ganske enkelt se, hvad vi har i hænderne," siger Axcel-direktør.

Systematic fastholder topkarakter i international certificering

Systematic har fået international certificering på, at selskabet lever op til krav om at mindske fejl og fokusere på kvalitet i softwareudviklingen. Flere offentlige it-systemer ville ende med succes, hvis leverandører blev certificeret, mener direktør Michael Holm.

Ministeren står vagt om omdiskuteret leverandør af valg-it

Smartmatic får efter samråd opbakning fra økonomi- og indenrigsministeren, som ikke ser grund til at stille spørgsmålstegn ved vinderen af opgaven om at levere det nye valgsystem. Oppositionsparti savner stadig svar og mener, udbuddet bør gå om.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger