ITWatch

Aarhus Kommune udskyder stort udbud igen

Et udbud til 350 mio. kr. om indkøb af computere og tilhørende udstyr er blevet droppet, fordi tre tilbud ikke var gode nok. Nu bliver et nyt udbud slået op.

Casper Dalhoff/Polfoto/Arkiv
Foto: Casper Dalhoff/Polfoto/Arkiv

På mandag skulle Aarhus Kommune have fundet en vinder af et udbud til flere hundrede mio. kr., men udbuddet er kastet i skraldespanden, fordi de tre tilbud ikke levede op til de krav, kommunen har opstillet. I stedet slår kommunen et nyt udbud op om leverancen af computere, skriver Computerworld.

"Der er altid spørgsmål og svar i sådan et udbud, og det er der ikke noget unormalt ved. Det unormale er, at ingen af de tilbud, der er kommet, er konditionsmæssige," lyder det fra Anders Jørgensen, it-chef i Aarhus Kommune.

Kommunen er ved at udskifte alle sine computere, og de første knaster opstod i juni. Dengang fandt man ud af, at de ønskede pc-skærme var på vej ud af markedet, og derfor måtte kommunen udskyde udbuddet. Det er altså sket igen, og nu forventer kommunen at underskrive kontrakten i februar 2018.

Udbuddet har en værdi på 350 mio. kr., og det står ikke klart, hvilke virksomheder, der har afgivet de utilstrækkelige tilbud.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger