ITWatch

Skat nedsætter kommission til at kulegrave Efi-forløbet

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) har formelt nedsat en undersøgelseskommission, som blandt andet skal kulegrave det efterhånden 15 år lange forløb omkring Efi.

Foto: PR/SKAT

Hele forløbet omkring det skandaleombruste skatteindrivelsessystem Efi skal kulegraves af den undersøgelseskommission, som et flertal i Folketinget blev enige om at nedsætte før sommer, fremgår det af Justitsministeriets hjemmeside.

Kommissionen er i dag formelt blevet nedsat af justitsminister Søren Pape Poulsen (K) og skal undersøge flere kritiserede aspekter ved forvaltningen i skattevæsenet og altså blandt andet "redegøre for det samlede begivenhedsforløb, som knytter sig til forvaltningen af inddrivelsesområdet og planlægningen, udviklingen, idriftsættelsen og nedlukningen af det digitale inddrivelsessystem Efi."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Efter salg til kapitalfond: Nu skal forretningen tidobles

Softwareselskabet Timextender blev fornylig solgt til kapitalfond for stort trecifret millionbeløb efter i årevis at have leveret underskud på underskud. Nu skal omsætningen øges med raketfart, lyder det fra stifter og direktør Heine Krog Iversen, der reinvesterer i selskabet efter salget.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs