ITWatch

Mit.dk er et "udstillingsvindue" for Netcompany

Netcompanys visningsklient til Digital Post, Mit.dk, ”fylder meget lidt” i seneste regnskab. Tjenesten skal mere ses som ”et udstillingsvindue for resten af Europa”, lyder det fra Netcompanys direktør, André Rogaczewski.

Foto: Netcompany / PR

Netcompany arbejder løbende på at få flere private over på Mit.dk og blive en slags konkurrent til E-boks, men siden Mit.dk gik i luften i marts 2022, har der ikke været de store udmeldinger om private aftaler – foruden Visma, der sender lønsedler ud for omkring 1500 virksomheder hver måned.

Ej heller har der været et større ryk fra E-boks til Mit.dk i perioden. Men Mit.dk skal også mere ses som et udstillingsvindue i forhold til digitale muligheder end en service, der skal skyde omsætningen i vejret hos Netcompany, fortæller André Rogaczewski.

”Det er spændende at stå i Europa med løsninger som digital post, fordi de andre lande kigger på det og tænker, at det rent faktisk kan lade sig gøre inden for en overskuelig tidshorisont. Det behøver ikke at tage 10-20 år,” siger André Rogaczewski og fortsætter:

”I den sammenhæng synes jeg, at Mit.dk og Digital Post er interessant, ikke i forhold til noget regnskabsteknisk.”

Udstillingsvindue

Derfor skal Mit.dk ses som et udstillingsvindue for resten af Europa, fortæller André Rogaczewski i forbindelse med fremlæggelsen af Netcompanys kvartalsregnskab i sidste uge.

”Fordi vi i Danmark har digitale services som Mit.dk og Digital Post, er vi et udstillingsvindue for resten af Europa. Det er virkelig vigtigt at vise, hvad man kan med den form for infrastruktur og tankegang. Den dimension synes jeg, at vi nogle gange glemmer,” siger André Rogaczewski.

”Jeg tror, det er enormt vigtigt at have platforme og udstillingsvinduer, så man fremstår innovativ internationalt.”

Ordene faldt under et interview om Netcompanys kvartalsregnskab for andet kvartal 2022 i sidste uge, men adspurgt om, hvordan det går med Mit.dk, var der ingen svar at hente.

”Jeg mener ikke, at Mit.dk har noget som helst med regnskabet at gøre. Vi er en virksomhed, der omsætter for mange, mange milliarder om året, og mit.dk fylder meget lidt i den sammenhæng,” siger André Rogaczewski.

Mit.dk er en markant anderledes forretning med supportfunktion målrettet brugerne, ikke det offentlige. Er det noget, I har succes med og som vi vil se mere af?

”Enkeltprojekter, der er rettet mod brugerne? Nej, det tror jeg ikke,” afslutter André Rogaczewski

Danmark fylder mindre for Netcompany: “Fremtiden ligger i at digitalisere Europa”

E-boks: ”Intet af det vi frygtede ville ske er sket endnu”

Morgan Stanley sænker Netcompany-kursmål til 505 kr. fra 545 kr.

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs