ITWatch

Kombits nye strategi fortsætter trods direktørskifte

Arbejdet med en ny strategi for Kombit fortsætter, selvom direktør Thomas Rysgaard Christiansen har meldt sin afgang.

Foto: Kombit/PR

Kombits arbejde med en ny strategi fortsætter, mens der søges efter ny direktør til at overtage efter Thomas Rysgaard Christiansen.

Det fortæller Kombits vicedirektør for Kommunikation og Implementering, Mikkel Tang Hedegaard til ITWatch.

”Den strategi, som vi arbejder på at færdiggøre, vil vi fortsat arbejde med. Den var planlagt til at være færdig ved udgangen af i år. Vi satser på, at det stadig holder, men vi afventer, at en kommende direktør kan få lov til at få fingeren med i strategien,” siger Mikkel Tang Hedegaard.

Kombits seneste strategi er fra 2018, og selvom den nye strategi ikke kommer til at bringe voldsomt store forandringer, vil det kun være rimeligt, at give en ny direktør mulighed for at være med til at præge den, mener Mikkel Tang Hedegaard.

Det samme gælder for den nyvalgte bestyrelse i Kommunernes Landsforening, der efterfølgende skal nikke godkendende til den vej, som Kombits ledelse ønsker at gå.

”Vi sidder med store dele af den fælleskommunale infrastruktur, og det skal vi også gøre i fremtiden, så det er ikke voldsomme ændringer, der kommer til at vise sig i den nye strategi, men jeg synes stadig, det vil være fair, at give en ny direktør mulighed for at have indflydelse på strategien,” siger Mikkel Tang Hedegaard.

Den nuværende direktør, Thomas Rysgaard Christiansen stopper 1. oktober, men vil allerede give titlen som direktør videre fra 1. august.

Hvilken rolle kommer Thomas Rysgaard Christiansen til at have i det resterende af hans periode?

”Han kommer til at sidde og overlevere til vores midlertidige direktør, Peter Lykke Egelund, mens vi arbejder på at finde en ny direktør. Det er fuldstændig i tråd med vores politik.”

Kombit-topchef stopper

Kombit-direktør: Monopolbruddet på offentlig it er tæt på at være i mål

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs