ITWatch

Regeringen vil give SMV'ere økonomisk støtte til cybersikkerhed

I regeringens digitaliseringsstrategi lægges der op til at give små og mellemstore virksomheder økonomisk støtte til at sikre sig mod cyberangreb, men hjælpen udebliver, hvis uheldet er ude.

Finansminister Nicolai Wammen, forsvarsminister Morten Bødskov, erhvervsminister Simon Kollerup, formand for digitaliseringspartnerskabet Jim Hagemann Snabe, branchedirektør i DI Digital Rikke Zeberg, adm. direktør i DE Brian Mikkelsen og adm. direktør i Microsoft Denmark Nana Bule til pressemøde om ny digitaliseringsstrategi for Danmark, København torsdag den 5 maj 2022. | Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der har fra flere fronter været forhåbninger om, at regeringens netop fremlagte digitaliseringsstrategi ville være en håndsrækning til små og mellemstore virksomheder, der ikke selv har kompetencer til at forsvare sig mod den stigende trussel i cyberland.

En trussel, som ifølge erhvervsminister Simon Kollerup er ganske alvorlig for netop den størrelse virksomheder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Hollandsk tech-investor retter blikket mod Danmark

Med en ny milliardfond i ryggen har den hollandske investor Endeit Capital fokus på at interessante investeringsemner på det danske marked. ”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere,” lyder det fra Endeits nordiske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs