ITWatch

Konsulenthus: Grøn rådgivning om datacentre skal styrkes

Salgsdirektør i konsulenthuset Nine, Michael Wätjen, ser positivt på nye grønne krav til offentlige indkøb af dataopbevaring. Men måske kunne man opnå en større klimaeffekt med bedre rådgivning, mener han.

Michael Wätjen, formand for IT-Branchens udvalg for offentlig digitalisering og salgsdirektør i Nine. | Foto: PR

De nye grønne krav til offentlige indkøbere vedrørende dataopbevaring og -behandling bliver taget godt imod af Michael Wätjen. Udover at være salgsdirektør i konsulenthuset Nine, der er en del af Trifork, er han formand for IT-Branchens udvalg for offentlig digitalisering.

”Det er fint at annoncere, at det er den vej, det offentlige vil gå. Så kan vi som leverandører forberede os på det,” siger Michael Wätjen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Når direktøren forsvinder

Analyse: To store it-virksomheder i Danmark har sagt farvel til deres direktør uden forklaring og har lukket ned for yderligere kommentarer overfor omverdenen.

Penneo øger omsætning og underskud

Tech-selskabet, der i april flyttede fra First North til hovedbørsen, gik markant frem i første kvartal. Selskabet investerer massivt i vækst, og nedjusterer derfor forventningerne til driftsindtjening markant.

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Hollandsk tech-investor retter blikket mod Danmark

Med en ny milliardfond i ryggen har den hollandske investor Endeit Capital fokus på at interessante investeringsemner på det danske marked. ”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere,” lyder det fra Endeits nordiske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs