ITWatch

Nordjysk EPJ-løsning er i luften – til planlagt tid og økonomi

Efter flere års planlægning gik Region Nordjyllands nye EPJ-løsning i luften mandag. Der er tale om en velafprøvet løsning fra Systematic.

Foto: PR/Freelance

Mandag morgen kl. 8.00 blev det til dato største it-projekt i Region Nordjylland søsat. Det skete, da regionen tog en ny elektronisk patientjournal i brug, NordEPJ.

Projektet har været flere år undervejs, og det er en ganske velafprøvet løsning, som regionen nu tager i brug. Det er samme kernesystem, som Region Midtjylland har benytte i 10 år, og som Region Syddanmark ligeledes er ved at implementere.

”Det er et veltilrettelagt projekt, som er udført til tiden og indenfor den godkendte økonomi. Endda på trods af Covid19, som ramte projektet allerede i opstartsfasen, og som gennem hele forløbet har vendt op og ned på både arbejdsvilkår og samarbejdsmuligheder. Så med en vellykket implementering oveni, så kan jeg roligt sige, at vi er glade,” udtaler regionsdirektør Christian Boel til Region Nordjyllands hjemmeside.

Der er tale om et standardsystem, hvor der løbende vil blive udbygget funktionalitet i kommende opgraderinger, lyder det fra regionen.

Region tager nyt patientjournalsystem fra Systematic i brug 

Systematics patientjournaler opstartes i Sønderjylland om to dage 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs