ITWatch

Så mange danskere har aktiveret MitID

Der er nu gået en uge, siden Digitaliseringsstyrelsen og FinansDanmark begyndte udrulningen af MitID. Tusindvis af danskere har aktiveret systemet, men det frygtede boom udeblev.

Adam Lebech (tv.), vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen og Michael Busk-Jepsen (th.), digitaliseringsdirektør i Finans Danmark præsenterede MitID på et pressemøde i sidste uge. | Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Det går stille og roligt fremad med overgangen fra det 11 år gamle NemID til det blot en uge gamle MitID, som Digitaliseringsstyrelsen og Finans Danmark i fællesskab lancerede onsdag for en uge siden.

Mandag morgen i denne uge havde 30.000 brugere aktiveret systemet inklusive de 5000 pilotbrugere, der har været med i pilottesten – og alene det første døgn efter lanceringen aktiverede 8000 danskere MitID.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Peter Colsted er ny formand hos Schultz

It-selskabet Schultz får ny bestyrelsesformand i skikkelse af den garvede tech-boss Peter Colsted. Han skal være med til at øge selskabets aftryk på både det offentlige og private marked, lyder det.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs